In 1988 opende ik mijn praktijk voor huidverzorging in Houten, vanaf 1993 aan de Meercamp 43. Al snel vond ik de basisopleiding die ik had gevolgd te beperkt. Ik wilde mensen met overbeharing en huidproblemen als gevolg van acne beter kunnen behandelen en specialiseerde mij in acne en elektrische epilatie. Omdat ik het belangrijk vind mijzelf steeds te blijven ontwikkelen en nieuwe behandelingen aan te kunnen bieden, ben ik altijd cursussen blijven volgen op het gebied van huidverbetering en massage. Mijn meest recente opleiding is die van permanente make-up (PMU). In 2015 bekwaamde ik mij bij de Academie voor Permanente Make-up van Irma Hulscher tot zowel cosmetisch als medisch permanente make-up specialist.

Daarnaast heb ik drie prachtige kinderen grootgebracht, een coachingsopleiding gevolgd, jaren als vrijwilliger bij Slachtofferhulp gewerkt en enkele jaren praktijkles elektrische epilatie gegeven aan de Opleiding Lichaamsverzorgende Beroepen te Amersfoort. Voor mij is het belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt tijdens een behandeling, dat je je gehoord voelt en dat er een open sfeer is, waarin jij zelf bepaalt wat er gebeurt. Alles in mijn salon draait om jou. En je kunt erop vertrouwen dat je huid bij mij in goede handen is. Vakkundig, zorgvuldig en oplossingsgericht zijn eigenschappen die de mensen om mij heen mij toedichten.  Ik wil dat je na de behandeling tevreden en ontspannen naar huis gaat. Het liefst beter in je vel dan toen je binnenkwam.

Al vele jaren werk ik met plezier en naar volle tevredenheid met de merken HannahDocteur Renaud en Esthederm.

Ik ben aangesloten bij de Anbos, Algemene Nederlandse Bond van Schoonheidsspecialisten. Verder ben ik aangesloten bij de NSGP, de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten. En ik ben in het bezit van een vergunning van de GGD, ik werk volgens de door hen opgestelde hygiëne-eisen.