BioSkinJetting van Pascaud is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie zonder inspuitingen van lichaamsvreemde stoffen. Deze biologische rimpelbehandeling is gebaseerd op het eigen regeneratievermogen van de huid. Door de rimpel met een speciale techniek los te maken van de onderhuid, gaat de huid zelf aan het werk om dit te repareren. Dit door aanmaak van nieuw collageen. Op deze manier wordt de rimpel geleidelijk met eigen collageen van binnenuit opgevuld, waardoor deze minder of niet meer zichtbaar is.

Tijdens het intakegesprek bekijken we hoeveel behandelingen nodig zijn. Dit hangt af van je leeftijd, je leefgewoonten en de diepte van je rimpels. Bij fijne rimpels is één tot 3 behandelingen meestal voldoende, bij diepe rimpels is een kuur van 5 behandelingen gebruikelijk. De prijzen voor de BioSkinJetting kun je vinden in de prijslijst.

Vooral fijne rimpeltjes, die nog in het beginstadium zijn, kunnen door deze methode effectief worden behandeld en zelfs helemaal verdwijnen. Diepere rimpels worden minder diep. Heel mooi is het om de rimpeltjes boven de lippen met de BioSkinJetting aan te pakken.