Hoe goed we onze huid ook verzorgen, zij laat ons genadeloos weten dat we allemaal ouder worden. In de loop der jaren vermindert de elasticiteit en wordt de huid droger, valer, vermoeider. Verwen jezelf af en toe met een intensieve gezichtsbehandeling. Even ontsnappen aan de hectiek van de dag en heerlijk ontspannen, een uurtje alle aandacht voor jou en je huid, een intensieve reiniging, verbetering van de huidconditie, verwijderen van storende haartjes door middel van electrische epilatie of harsen, etcetera. Iedereen heeft zo zijn/haar eigen redenen en is van harte welkom.

Je bepaalt zelf van tevoren bij het maken van een afspraak hoelang je behandeling duurt: 30, 45, 60, 75 of 90 minuten. Voor welke tijdsduur je ook kiest, elke behandeling is aan jouw wensen aan te passen. De prijzen voor een behandeling kun je vinden in de prijslijst.

Ik werk met de merken HannahDocteur Renaud en Esthederm. Met deze cosmeticamerken is je huid snel in een goede conditie als ik ze gebruik bij de behandeling in de salon en jij ze daarna gebruikt bij de verzorging van je huid thuis.

Mijn missie is geslaagd als jij na een behandeling ontspannen, tevreden en mooier de salon verlaat.

Bij mij is je huid in goede handen.

Gezichtsbehandelingen

partner-logo01
ngsp-2
ggd-wit-klein