Wat zijn de voordelen van permanente make-up?

  • Prachtige natuurlijke wenkbrauwen: je gepigmenteerde wenkbrauwen zijn niet van echt te onderscheiden met de 3D-hairstroketechniek. Nooit meer tekenen, geen vervaagde wenkbrauwen door de regen. Je hebt er geen omkijken meer naar!
  • Een permanente eyeliner zorgt voor frisse, sprekende ogen. Geen uitgelopen potloodlijntjes meer, altijd een verzorgd uiterlijk. Eventueel een beetje mascara en je dag kan beginnen!

Hoe gaat het in z’n werk?

Bij permanente make-up (PMU) breng ik met een dunne naald pigment oppervlakkig in de huid. Door het gebruik van verdovingszalf (Emla), op recept verkrijgbaar via de huisarts, voel je hier vrijwel niets van. Het mooiste en meest natuurlijke resultaat wordt verkregen door meerdere dunne laagjes pigment over elkaar aan te brengen, vandaar dat de behandeling in 3 sessies plaatsvindt, één maal in de 4 tot 6 weken.
In de loop dan de tijd vervaagt de pigmentatie door het natuurlijke proces van afschilfering van de huid en onder invloed van zonlicht. Ik raad je aan na 1,5-2 jaar de permanente make-up in één behandeling te laten bijwerken.

Wat is mijn kwaliteit?

In de eerste plaats ben ik opgeleid door Irma Hulscher, eigenaar van de Hulscher Academie, een van de beste opleidingen in Nederland. Om mijn kwaliteit op peil te houden volg ik regelmatig Masterclasses in dit vakgebied. Ik kijk kritisch naar mijn werk, ben behoorlijk perfectionistisch, naar mijn mening belangrijk om goed werk af te leveren.

Ik ben aangesloten bij de NSGP, de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten.
Daarnaast ben ik in het bezit van een vergunning van de GGD, ik werk volgens de door hen opgestelde hygiëne-eisen.

partner-logo01
ngsp-2
ggd-wit-klein