Wat zijn de voordelen van permanente make-up?

  • Je gepigmenteerde wenkbrauw is niet van echt te onderscheiden met de 3D-hairstroketechniek.
    Het resultaat is een natuurlijke, zachte wenkbrauw.
  • Een permanente eyeliner zorgt voor frisse, sprekende ogen.
  • Met permanente make-up is het mogelijk smalle lippen voller te laten lijken, asymmetrische lippen meer gelijk te maken en bleke lippen een frisse, natuurlijke kleur te geven
  • Door medische pigmentatie kunnen littekens of vitiligo (pigmentloze plekken) ingekleurd worden. Het resultaat is een egalere huid.
  • Oude brandwonden die strak, trekkerig en soms ‘plastic-achtig’ aanvoelen, kunnen zodanig behandeld worden dat dit onaangename gevoel vermindert of zelfs verdwijnt.
    Met behulp van de 3D-techniek kan een natuurlijk-ogende tepelhof gecreëerd worden. Toe te passen na een borstreconstructie, maar ook als je een bleke, nauwelijks zichtbare of onregelmatige tepelhof hebt.

Bij permanente make-up (PMU) breng ik met een dunne naald pigment in de lederhuid, de huidlaag net onder de opperhuid. Door het gebruik van verdovingszalf (Emla), op recept verkrijgbaar via de huisarts, voel je hier vrijwel niets van. Het mooiste en meest natuurlijke resultaat wordt verkregen door meerdere dunne laagjes pigment over elkaar aan te brengen, vandaar dat de behandeling in 3 sessies plaatsvindt, één maal in de 4 tot 6 weken.
In de loop dan de tijd vervaagt de pigmentatie door het natuurlijke proces van afschilfering van de huid en onder invloed van zonlicht. Ik raad je aan na 1,5-2 jaar de permanente make-up in één behandeling te laten bijwerken.

Ik werk met pigmenten van Hulscher Academie.Deze zijn van uitstekende kwaliteit en er is een zeer uitgebreide kleurkeuze. De opleiding permanente make-up heb ik gevolgd bij de Academie van Irma Hulscher. Deze opleiding is de meest uitgebreide die er in Nederland op dit gebied bestaat. Naast de basistechniek (wenkbrauwen en eyeliner) beheers ik de medische specialisatietechniek (lippen, tepelhof en littekens).

Ik ben aangesloten bij de NSGP, de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten.
Daarnaast ben ik in het bezit van een vergunning van de GGD, ik werk volgens de door hen opgestelde hygiëne-eisen.

partner-logo01
ngsp-2
ggd-wit-klein