Een wenkbrauw bepaalt voor een groot deel je uitstraling, het is een echte ‘eye-catcher’. Helaas veranderen wenkbrauwen wanneer we ouder worden onder invloed van hormoonveranderingen.Teveel epileren kan ook sporen nalaten: een te smalle wenkbrauw of een vorm die te wensen overlaat. De beharing wordt minder dicht, de uiteinden of zelfs de gehele wenkbrauw kan verdwijnen. Gelukkig is er permanente make-up, die het mogelijk maakt je wenkbrauwen (opnieuw) de vorm te geven die bij je gezicht past.

Samen bepalen we de vorm en kleur van je nieuwe wenkbrauwen. Het is belangrijk dat de vorm ook echt bij je gezicht past. Bij een rond gezicht hoort bijvoorbeeld geen ronde wenkbrauw, een langer gezicht lijkt korter met een wat plattere wenkbrauw. Om precies de kleur te krijgen die je voor ogen hebt, is het van belang rekening te houden met de kleur en doorbloeding van de huid. Omdat ik een uitgebreide kennis heb van kleuren, kun je erop vertrouwen dat de uiteindelijke kleur van je wenkbrauw de juiste is.

Er zijn verschillende technieken voor het maken van mooie wenkbrauwen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de 3D-hairstroketechniek waarbij ik mooie dunne haartjes pigmenteer of de schaduwtechniek voor een subtiele schaduw, zodat je eigen wenkbrauw voller lijkt. Samen bepalen we welke methode het mooiste resultaat oplevert, passend bij jouw gezicht en persoonlijkheid. Ik ga er in elk geval voor zorgen dat je nieuwe wenkbrauwen bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Qua kosten maakt het niet uit voor welke methode je kiest: zie tarieven. Door het gebruik van verdovingszalf (Emla), op recept verkrijgbaar via je huisarts, voel je vrijwel niets van de behandeling.