Eyeliner geeft je ogen direct een mooie, frisse, uitgeruste look. Als je veel sport of snel transpireert en je eyeliner daardoor uitloopt, als je oogleden wat gaan zakken of als die bril in de weg zit bij het aanbrengen en je zonder bril niet goed genoeg ziet, is een permanente make-up de oplossing!

Er zijn verschillende technieken voor het aanbrengen van een mooie eyeliner. Samen bepalen we welke methode het mooiste resultaat oplevert, passend bij jouw ogen. Voor de kosten van de verschillende mogelijkheden zie: tarieven.

  • Infralash: dit is een subtiel lijntje precies tussen de wimperhaartjes. Het resultaat is een mooie sprekende oogopslag zonder dat de eyeliner teveel opvalt.
  • Infralash met eyeliner op de ooglidrandje: de eyeliner kan variëren van smal tot wat breder. Bijvoorbeeld smal bij de binnenooghoek en wat breder uitlopend naar de buitenooghoek. Dit combineer je met de infralash.
  • Graphic eyeliner: een volle, brede, strakke eyeliner, die mag opvallen. Een kleine verlenging of een oplopend puntje bij de buitenooghoek is kenmerkend voor de graphic liner.
  • Smudgy eyeliner: dit is een zachte, poederige eyeliner in één of meerdere kleuren, die het effect van oogschaduw nabootst. Dus geen strakke eyeliner, maar een wat vervaagde, zachtere versie.