Rug-, nek- en schoudermassage

Als je rug, nek en/of schouders gespannen of stijf aanvoelen, kan een stevige massage uitkomst bieden. Na de massage voelen je spieren weer meer ontspannen aan en voel je je als herboren. Als het doel van de massage ontspanning is, is het mogelijk voor een zachtere aanpak te kiezen (zie prijslijst)

Gelaatsmassage

Een massage kan als losse behandeling geboekt worden of als onderdeel van een gezichtsbehandeling (zie prijslijst).

  • Ontspanningsmassage
    een ontspanningsmassage is een heerlijke manier om lichaam en geest volledig te ontspannen. Eerst worden de schouders en nek stevig gemasseerd, waardoor de spieren soepel gaan aanvoelen. Daarna volgt massage van het gezicht, waarbij allerlei technieken gecombineerd kunnen worden. Uiteraard kun je zelf aangeven wat je prettig vindt en waar je het accent van de massage wilt hebben.
  • Bindweefselmassage
    Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling
  • Drukpuntmassage (shiatsu)
    Een drukpuntmassage heeft een diepe werking door de zachte opbouwende druk op specifieke plaatsen in het gezicht. Door de rust en aandacht waarmee deze massage gegeven wordt, kun je alles loslaten en wegzakken in volledige ontspanning. Deze massage kan ook geïntegreerd worden in de ontspanningsmassage.