intraceu

Een traktatie voor de vermoeide, verslapte of  vochtarme huid!

Bij de zuurstofbehandeling van Intraceuticals wordt gebruik gemaakt van zuurstof samen met hyaluronzuur, collageen, vitamine A, C en E en aloe vera. Hyaluronzuur is een zuur dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt, in voldoende mate bij jonge mensen en helaas in mindere mate bij het ouder worden. Het zorgt ervoor dat de vochtbalans in de huidcellen optimaal is. Verder helpt het bij de vorming van collageen en elastine. Bij een tekort aan hyaluronzuur, collageen en elastine zien we een vochtarme, vale, verslapte huid en rimpels.

Door de druk van 98% pure zuurstof kan het hyaluronzuur met de andere werkstoffen tot in de huidcellen gebracht worden, zodat de vochtbalans kan herstellen en de elastine- en collageenproduktie wordt gestimuleerd. Direct na de behandeling zie en voel je het resultaat. Je huid voelt voller en steviger aan en droogterimpeltjes zijn verdwenen. Kortom je huid ziet er jeugdig, sprankelend en fris uit.

Als je er extra mooi wilt uitzien voor een feest, is dit een superbehandeling!  Het resultaat van één behandeling houdt ongeveer een week aan. Mocht je een langdurig en intensiever resultaat willen en een sterk verbeterde kwaliteit van je huid, dan is een kuur van 6 keer met thuisgebruik van de bijbehorende producten aan te raden. Je komt dan 1 x per week naar de praktijk voor de behandeling. De prijs voor de kuur is inclusief de produkten voor thuisgebruik (zie prijslijst).

partner-logo01
ngsp-2
ggd-wit-klein